Esports de muntanya

L’andorrà Marc Casal i la basca Maite Maiora, campions del món ultra

Les victòries en la prova Sky Ultra (68 quilòmetres i 4.900 m de desnivell acumulat) de l’andorrà Marc Casal i la basca Maite Maiora han proclamat els campions del món d’Skyrunning de la ISF en la modalitat llarga; en el marc del BUUF Mountain Festival a la Vall de Boí.

Casal ha completat el recorregut en 8h10:20 i els corredors de la selecció espanyola Manuel Anguita i Borja Fernández han completat el podi arribant a dos minuts i mig i a més de 16.

Maiora ha fet el recorregut en 9h23:56 i Gemma Arenas ha entrat segona a 18 minuts. El podi l’ha tancat la italiana Giuditta Turini amb quasi deu hores (9h56:43)

En aquesta segona jornada també s’ha disputat la cursa de 26 quilòmetres, quarta cita de la copa catalana de la FEEC que ha tingut com a triomfadors Daniel Castillo, Marc Pinsach i David Vidal i Georgina Gabarró, Anna Guirado i Cèlia Balcells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)