Esports de muntanya

Vasinova guanya el títol i Marta Molist és tercera en la marató del mundial

Marcela Vasinova ha estat la campiona en la prova de marató de curses de muntanya –42 K– del mundial d’Skyrunning de la ISF, que s’ha disputat a la Vall de Boí, emmarcat en el Buff Mountain Festival. La txeca ha fet un temps de 4h50: 24. La veterana basca Oihana Kortazar ha estat segona amb 4h57:48. La vigatana Marta Molist (CE Penedès) ha signat una brillant tercera posició amb un temps de 5h03:37. Vasinova va ser campiona de la cursa vertical i s’adjudica òbviament el títol de la combinada entre les dues proves.

L’atleta de Lleó Manuel Merillas ha corregut a un ritme inassumible –4h00:13–per a la resta i ha estat el vencedor en la cursa masculina, completant més de la meitat de la cursa en solitari. El podi l’han completat el suís Christian Mathys –4h06:46–i el japonès Ruy Ueda, amb un temps de 4h10:51. Ueda va ser campió de la cursa vertical. Quart ha entrat el marroquí Zaid Ait Malek.

La cursa s’ha corregut amb sortida i arribada a Barruera, un desnivell positiu de 2.187 metres i un total de 5.634 metres de desnivell acumulats, sobre un itinerari circular per la zona perifèrica al parc d’Aigüestortes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)