Atletisme

Jornada màgica a Tallinn

Atletisme. Carla Domínguez s’exhibeix amb l’or en els 5.000 m, i Marina Martínez i Berta Segura, plata en 1.500 m i el relleu de 4x400 m, completen el botí català en l’europeu sub-20

La jornada de cloenda de l’europeu sub-20 de Tallinn (Estònia) va ser propícia per als interessos de l’atletisme català, que va sumar tres medalles més a càrrec de Carla Domínguez (JA Sabadell), or en 5.000 m, Marina Martínez (CA Laietània), plata en els 1.500 m, i Berta Segura (Lleida UA), plata en el relleu de 4x400 m.

Domínguez va fer valer la condició de favorita en la prova més llarga del programa i es va emportar la victòria amb tots els honors. Va ser l’encarregada de fer la selecció de les més fortes, amb un canvi de ritme i una escapada en solitari entre el segon i el tercer quilòmetre, i quan el grup capdavanter es va tornar a aplegar va rematar la feina amb un atac consistent les dues últimes voltes. Domínguez, amb 16:16.57, va arribar destacada, seguida per la corredora lituana Agate Caune (16:17.56). En els 1.500 m, la vilassarenca Marina Martínez (CA Laietània) va estar en tot moment molt atenta a tots els moviments en el cap de la cursa i en l’esprint final només va cedir davant la corredora noruega Ingeborg Ostgard (4:19.75). La deixebla d’Andreu Novakosky va acabar segona amb 4:20.35. També va ocupar el segon lloc la velocista del Lleida UA Berta Segura, protagonista d’una magnífica segona posta (1a) que va refermar el subcampionat del relleu amb un nou rècord espanyol (3:36.10). Marc Fernández (AA Catalunya) va ser setè en 3.000 m obstacles (9:03.27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)