Golf

Arnaus diu que una medalla és un bon resultat però que va a per l’or

El català és ambiciós i assegura que li agraden els reptes i el de Tòquio és molt “xulo”

Adri Arnaus s’ha most¡rat molt ambiciós i confiat en les seves possibilitats en la roda de premsa que ha fet a Tòquio abans d’iniciar la competició. “Una medalla és un gran resultat, però no ens conformem, i anirem a per l’or i a jugar el millor possible davant els millors del món” ha manifestat el golfista català, que ha afegit: “Soc un jugador al que l’hi agraden els reptes i aquest és un molt xulo. Anem amb unes aspiracions molt altes i a buscar aquestes medalles”.

El moianès ha explicat que va arribar al Japó amb forces dies d’antelació per adaptar-se, que ho ha fet, ha entrenat en el camp i està molt content de com ha anat tot. Respecte al camp del Kasumigaseki Country Club ha explicat que és immillorable i molt complert: “Si agafem bé la força i la línia en aquests greens tant perfectes ficarem molts putts.” Adri Arnaus també ha recordat Jon Rahm i la seva baixa per la Covid-19: “És un cop dur, sabíem que tal i com estava jugant darrerament teníem moltes possibilitats de medalla, és una pena.” El català començarà a jugar poc a bans de la una de la matinada de dijous i compartirà partit amb el finès Sami Valimaki i l’austríac Matthias Schwab.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)