Handbol

Derrota contra el ROC i adeu als quarts de final

Handbol. El conjunt de Carlos Viver cedeix contra les russes per 31-34 la tercera derrota en cinc partits de la primera fase i el triomf d’Hongria sobre Suècia l’acaba de rematar

La selecció espanyola femenina d’handbol va perdre contra l’equip del Comitè Olímpic Rus (ROC) per 31-34 –17-18 a la mitja part– i tanca la seva participació fora dels quarts de final dels Jocs Olímpics. El conjunt que dirigeix el català Carlos Viver i que té a les files la jugadora de Sant Joan Despí Eli Cesáreo, ha acabat en el cinquè lloc del grup B la primera fase amb dos triomfs i tres partits perduts. Un cop encaixada la derrota d’ahir, s’hauria pogut classificar si, en el partit posterior, Suècia hagués guanyat o empatat contra Hongria. Però el conjunt magiar, que va derrotar Espanya, es va imposar per 26-23 i va segellar la classificació per a la segona fase del torneig.

Pel que fa al partit, Espanya va intentar contrarestar la superioritat física de les russes amb velocitat i les imprecisions van tornar a ser una llosa. Malgrat això, l’equip estatal perdia per 10-16 en el primer temps i va culminar una gran remuntada situant-se al davant en els compassos inicials de la segona part (19-18). El ROC no es va atabalar i va replicar amb un parcial d’1-8 (20-26) que ja va ser inabastable per a l’equip estatal, subcampió mundial precisament al Japó el 2019 contra els Països Baixos i que ara s’endú un mal record.

Quarts ( 4 d’agost)
Noruega - Hongria (1)
Montenegro - ROC (2)
França - Països Baixos (3)
Suècia - Corea (4)
Semifinals (6 d’agost)
Guanyador 1 - Guanyador 2
Guanyador 3 - Guanyador 4
Tercer i quart lloc (8 d’agost)
Els dos perdedors 4 h
Final (8 d’agost)
Els dos guanyadors 8 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)