Piragüisme

Craviotto es queda lluny del podi en el K1 200 m i acaba setè

El lleidatà no ha fet una bona sortida i no ha estat en la lluita per les medalles

Saúl Craviotto ha finalitzat en la setena posició en la final del K1 200 m, i després de dues medalles en els dos darrers Jocs Olímpic en aquesta prova –plata a Londres 2012 i bronze a Rio 2016–, s’ha hagut de conformar amb el diploma olímpic. El lleidatà encara té la possibilitat de pujar al podi en el K4 500 m i guanyar la seva cinquena medalla olímpica. També té dos ors en els k2 500 de Pequín 2008 i en el K2 200 m de Rio.

Saúl Craviotto no ha fet una bona sortida i ja no ha pogut estar en la lluita per les medalles. Ha acabat setè amb 35.568 i a mig segon de la primera posició, i a tres dècimes i mitja del podi. El títol ha sigut per l’hongarès Sandor Totka amb 35.035, que ha superat a l’italià Manfredi Rizza per només 45 mil·lèsimes (35.080). El campió mundial i campió olímpic a Rio, l’anglès Liam Heath, ha ocupat la tercera plaça del podi (35.202). El madrileny Carlos Arevalo ha finalitzat en la cinquena posició (35.391).

En les semifinals Saúl Craviotto ha sigut quart de la segona sèrie amb 35.934 i ha passat a la final amb el vuitè temps, i per només una dècima després d’anar de menys a més al no fer una bona sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)