Atletisme

Yulimar Rojas i Shelly Fraser-Pryce, les estrelles que més brillen a Lausana

La veneçolana fa un concurs formidable en el triple amb salts que l’acosten el rècord mundial i la jamaicana fa la tercera millor marca de sempre en els 100

La veneçolana del Barça Yulimar Rojas i la jamaicana Shelly-Ann Fraser-Pryce s’han erigit en les grans protagonistes del míting de la Diamond League que s’ha disputat aquesta nit a Lausana. Rojas ha flirtejat amb el rècord del món amb una actuació formidable en el concurs de triple salt amb tres intents per sobre dels 15,40. En el millor (15,52) s’ha quedat a quinze centímetres del seu rècord mundial de Tòquio.

En els 100m Fraser-Pryce, nou vegades campiona del món, s’ha imposat de forma clara (amb vent a favor legal) a la seva compatriota i triple campiona olímpica Elaine Thompson-Herah i ho ha fet amb la tercera millor marca de tots els temps (10.60). Només Florence Griffith (10.49) i la mateixa Thompson, que avui ha fet 10.65), han corregut més ràpid en la història de la velocitat.

El vent ha complicat l’existència a molts dels participants. El que pitjor ho ha passat ha estat Armand Duplatis, que ha patit una derrota inesperada en el concurs de perxa després de quedar clavat en els tres intents sobre 5,82. Jakob Ingebrigsten, que volia baixar de 7:30 en els 3.000 m, ha assolit la victòria però també ha tingut problemes per mantenir el ritme en les últimes voltes quan l’última llebre s’ha retirat (7:33.06). En els 400 m el recordista mundials dels 400 m tanques, Karsten Warholm, tampoc ha trobat el seu ritme (4t amb 45.51).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)