Ciclisme

Florian Senechal vindica els llançadors del Deceuninck

Fabio Jakobsen ha punxat a 1,5 quilòmetres amb quatre companys d’equip preparant-li l’arribada al davant

Florian Senechal (Deceuninck) ha guanyat la tretzena etapa de la Vuelta de 203,7 quilòmetres de Bélmez a Villanueva de la Serena, la més llarga i previsible de la Vuelta pel seu perfil, completament pla i dissenyada per un final a l’esprint. El francès ha fet bona la teoria que els llançadors de l’equip de Patrick Lefevere són els segons millors esprintadors en molts finals d’etapa. Matteo Trentin (UAE) no ha pogut superar Senechal, que estrena el seu palmarès al màxim nivell.

Diego Rubio (Burgos), Luis Ángel Maté (Euskaltel)i Álvaro Cuadros (Caja Rural) han format l’escapada al quilòmetre 1 i no han superat els 3 minuts d’avantatge. El pilot els ha atrapat a 28,5 i Fabio Jakobsen (Deceuninck) ha punxat a manca de menys de 2 quilòmetres i quan duia quatre companys d’equip al davant a una velocitat tant alta que a cada revolt provocava talls al pilot. Una circumstància que ha permès Egan Bernal (Ineos) retallar 5 segons a la resta de candidats a la general.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)