Waterpolo

La selecció espanyola acaba sisena en l’europeu júnior

El conjunt de Javi Aznar ha perdut contra els Països Baixos en la pugna per la cinquena plaça (11-9)

La selecció espanyola, amb deu jugadores catalanes, ha perdut per 11-9 (3-2, 3-0, 4-5 i 1-2) contra els Països Baixos la pugna per la cinquena plaça de l’europeu júnior de Sibenik (Croàcia). L’equip del barceloní Javi Aznar (el tècnic del Sant Andreu) ha pres la iniciativa amb el gol de penal d’Elena Ruiz (0-1) i de Daniela Moreno (1-2), però a partir d’aquí s’ha col·lapsat en atac i ja no ha tornat a veure porteria fins ben entrat el tercer quart, quan el conjunt oranje ja dominava per 7-2. L’equip espanyol ha reaccionat, però ja no ha pogut canviar el signe final del partit. Per part del conjunt d’Aznar han marcat la flamant subcampiona olímpica Elena Ruiz (3), Giorgia Gallinato (2), Daniela Moreno (2), Queralt Bertran (1) i Elisa Ana Portillo (1).

Després d’una fase de grups impecable amb quatre triomfs en quatre partits, la selecció espanyola va quedar fora de la lluita per les medalles amb una derrota per la mínima contra Itàlia (11-10). El triomf de dissabte contra Croàcia (7-9) li va obrir la porta a lluitar per la cinquena plaça que finalment ha estat per als Països Baixos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)