Patinatge

Anouk Vizcarro bronze en júnior i Àlex Ilici plata en línia en l’europeu

El campionat d’Europa de patinatge que s’està disputat a la localitat italiana de Riccione s’ha iniciat amb dues medalles pels catalans. Anouk Vizcarro (CP l’Aldea) ha guanyat la medalla de bronze en la prova júnior femenina, mentre que Àlex Ilici (CPA Caldes d’Estrac) s’ha emportat la plata en la prova en línia sènior.

Anouk Vizcarro ha acabat segona en la prova júnior femenina amb 134.77 punts després de ser segona en el disc curt i cinquena en el lliure. En el lliure ha patir una caiguda que l’hi ha restat puntuació. Marc Cajal (CPA Ripollet) ha acabat sisena amb 119.25 punts. El títol se l’ha emportat la italiana Giada Luppi amb 166.10 punts, i la segona posició ha sigut per la portuguesa Mariana Almeida am 148.64.

En la prova en línia sènior hi ha hagut dos participants i Àlix Ilici ha guanyat la medalla de plata amb 108.85 punts per darrera de l’italià Antonio Panfili que n’ha sumat 118.80.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)