Tennis taula

Segona victòria de l’Asisa Borges Vall en la lliga de campions

Ha derrotat per 3-2 el Pontoise Cergy francès en la segona jornada de la fase de grups

L’Asisa Borges Vall ha sumat la seva segona victòria en la segona jornada de la primera fase de grups de la lliga de campions que està disputant a Romania. El conjunt de les Garrigues ha derrotat per 3-2 al conjunt francès de l’AS Pontoise Cergy, que ha vist com un dels seus jugadors es lesionava i no ha pogut disputar l’últim partit.

Albert Lillo ha començat guanyant Quentin Robinot per 3-0, i tot seguit el millor jugador del conjunt francès, Emmanuel Lebesson, ha derrotat el suec Viktor Brodd per 0-3. Joan Masip ha posat per davant al Borges al guanyar per un ajustat 3-2 Adrien Mattenet en un duel decisiu. Tot i la segona victòria d’Emmanuel Lebesson contra Marc Duran (0-3), que ha empatat l’encontra (2-2), la lesió de Quentin Robinot ha donat el punt de la victòria a Viktor Brood sense haver de jugar.

Demà el Borges tancarà aquesta primera fase jugant contra el Odorheiu Secuiesc, el conjunt local, a les 18 h. Si finalitza en una de les dues primeres posicions del grup passarà a la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)