Tennis taula

L’Asisa Borges Vall es classifica per la segona fase de la lliga de campions

Ha guanyat per 3-2 el Pontoise Cergy francès i el triomf del Juncal portuguès (3-1) contra l’Odorheiu Secuiesc romanès ho ha certificat

L’Asisa Borges Vall s’ha classificat per la segona fase de la lliga de Campions. En aquesta jornada ha guanyat contra pronòstic l’AS Pontoise Cergy per un ajustat 3-2, amb lesió d’un jugador francès inclosa, i la victòria del Juncal portuguès per 3-1 contra l’Odorheiu Secuiesc romanès, l’amfitrió, ho ha certificat. El conjunt de les Garrigues ja s’ha assegurat una de les dues primeres posicions i en la jornada de demà s’enfrontarà a l’Odorheiu Secuiesc (18 h) per acabar primer de grup.

La segona fase de la lliga de campions es disputarà del 3 al 7 de novembre. Un cop acabi aquesta primera fase de grups es farà el sorteig i el Borges coneixerà els seus rivals i la seu del nou grup que pot ser Alemanya, Polònia o Rússia. Ja hi ha vuit equips pre classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)