Gimnàstica

Joel Plata acaba en un brillant setè lloc en el concurs complet del mundial

El xinès Zhang Boheng sorprèn el campió olímpic, el japonès Daiki Hashimoto, i guanya el títol 17 mil·lèsimes

Joel Plata (CG Sant Boi) ha finalitzat en una brillant setena posició en el mundial que s’està disputant a Kitakyushu (Japó). El gimnasta de Viladecans ha fet una puntuació de 83,365 amb magnifiques notes de 14.666 en les paral·leles, 14,133 en el terra amb la que ha tancat la competició, i 14,000 en el salt. Les altres notes han sigut de 13,766 en el cavall amb arcs, 13,200 en les anelles i 13,600 en la barra. El gimnasta d’Alcoi Néstor Abad ha acabat en la desena posició amb 82,631. Joel Plata ocupava la 15a posició en la segona rotació i a partir d’aquí ha anat millorant llocs i abans del darrer exercici era el novè. En la qualificació el gimnasta del CG Sant Boi havia acabat novè amb 81,898 i ha millorat gairebé dos punts i dues places.

El títol mundial del concurs complet ha sigut de manera sorprenen i molt ajustada pel xinès Zhang Boheng amb 87,981, que debutava en un gran campionat. Ha superat per només 17 mil·lèsimes el japonès Daiki Hashimoto, el campió olímpic i que competia a casa, que ha acabat segon amb 87,964. La tercera posició ha sigut per l’ucraïnès Illia Kovtun amb 84,899 punts. El brasiler Caio Souza ha estat lluitant per les medalles i era tercera abans de l’última aparell, però ha caigut en el cavall amb arcs, i ha finalitzat tretzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)