Hoquei sobre herba

L’Egara i el Junior passen amb els ‘shoot outs’

Hoquei sobre herba. Els dos campions de copa pateixen per superar els quarts de final en la primera jornada al Real Club de Polo

L’Egara i el Junior, els vigents campions de la copa del Rei i de la Reina, van necessitar els shoot outs per segellar l’accés a les semifinals en una nova edició del torneig del KO que es disputa a les instal·lacions del RC Polo. En el partit inicial, el conjunt ratllat va empatar a 3 amb el Junior i Marc Sanromà va exercir d’heroi en els shoot outs per conduir el seu equip a les semifinals, en què se les haurà amb l’Atlètic Terrassa (15 h, TdP), botxí del Complutense per 2-1.

En el segon torn del matí, el Junior va eliminar les amfitriones del RC Polo després que s’arribés al límit del temps reglamentari amb empat (1-1). En aquest cas, la protagonista dels shoot outs (5-4) va ser la santcugatenca Jana Martínez. En les semifinals (11 h, TdP) el Junior s’enfrontarà a l’Egara, que es va imposar a la Real Sociedad per 4-2. La segona semifinal (13 h) la jugaran el Club de Campo i el Taburiente, que van eliminar el Sardinero (5-1) i el Complutense (1-1 i 5-4).

En el torneig masculí el Polo va fer valer la seva condició d’amfitrió per superar el RS Tenis (4-1) i avui se les haurà amb el Club de Campo, que va eliminar el Barça (4-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)