Handbol

La pugna entre França i Noruega

Mundial. La selecció gala, vigent campiona olímpica, i la vikinga, campiona europea, dirimeixen l’hegemonia mundial i la seva proposta de joc en el campionat que tindrà Granollers com a epicentre fins al 19 de desembre

Les seleccions de França, vigent campiona olímpica, i Noruega, campiona europea, dirimiran a partir d’aquesta setmana un nou capítol en el duel per l’hegemonia de l’handbol mundial. Un xoc d’estils en què el conjunt francès intentarà imposar la seva fortalesa defensiva, personificada en jugadores com la pivot Beatrice Edwige, i l’equip noruec, liderat per l’espectacular Nora Mork, la prevalença d’un ritme de joc trepidant. França té el seu camp base a Granollers, on comparteix el grup A amb Montenegro, Angola i Eslovènia, i Noruega jugarà a en el C a Castelló de la Plana, amb Romania, el Kazakhstan i l’Iran. En tot cas, la fase final es farà íntegrament a Granollers. El tercer candidat en discòrdia és Rússia, subcampiona olímpica, que tot i algunes baixes notables ja va demostrar el seu potencial amb el triomf de diumenge contra Noruega (28-29). També s’haurà de tenir en compte els Països Baixos, la campiona mundial del 2019 al Japó. La selecció espanyola, vigent subcampiona, mirarà de fer valer la condició d’amfitriona i trobar la regularitat que li ha faltat en els últims campionats per superar amb èxit les dues fases de Torrevella i arribar als quarts de final de Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)