Vela

Poc vent a la Christmas

Vela. Només es pot completar una regata, la de la classe 470 mixt, i les classes 420 i ILCA comencen les seves proves i s’han d’anul·lar

El poc vent a les aigües de Palamós va caracteritzar la segona jornada de la 45a edició de la Christmas Race. Només es va poder disputar una regata de la classe 470 mixt, mentre que les classes 420 i ILCA van començar les seves proves, però el vent va caure i es van haver d’anul·lar. L’anticicló situat sobre la Costa Brava crea molts de problemes a l’organització, que va decidir que avançaria l’hora d’inici de la competició en la jornada d’avui, ja que les previsions indiquen que hi haurà vent.

La classe 470 mixt continua dominada per les tripulacions italianes, que estan empatades a 5 punts, la de la doble subcampiona mundial juvenil Benedetta di Salle i Francesco Padovani, i la del triple campió mundial d’Optimist Marco Gradoni, que navega amb Alessandra Dubini. Aquests últims van guanyar l’única regata de la segona jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)