Vela

Ricard Castellví mana en la classe ILCA7 en la Christmas

El regatista del CN Cambrils aprofita el retorn del vent per situar-se líder en una de les classes olímpiques a Palamós

La Christmas Race de Palamós ha pogut viure finalment una jornada completa en el seu tercer dia amb el vent acompanyant totes les tripulacions. El jove regatista del CN Cambrils Ricard Castellví s’ha situat com a líder de la classe olímpica ILCA7 superant el mallorquí Pep Cazador (CN Arenal), que havia liderat la prova des del primer dia. Castellví manté dos punts d’avantatge respecte el seu principal rival quan només falta una jornada perquè s’acabi la regata.

Els principals canvis han arribat en la classe 470 mixta, una altra de les proves olímpiques de la Christmas. El tricampió mundial d’Optimist, Marco Gradoni, al costat d’Alessandra Dubini, arribaran a la jornada final amb deu punts d’avantatge respecte Maria Bover i Pablo García en una jornada profitosa. La flota s’ha llançat al mar a les nou del matí i una hora més tard ja estaven competit amb un vent de més de 10 nusos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)