Rugbi

Accident mortal d’un jugador de la selecció espanyola a Amsterdam

Leauma, de l’Ordizia, va caure des d’un edifici per causes desconegudes després del partit contra els Països Baixos

L’alegria a la federació espanyola de rugbi per la victòria dissabte de l’equip a Amsterdam contra els Països Baixos (7-52) s’ha transformat en tragèdia quan avui s’ha confirmat la mort del jugador de l’Ordizia Kawa Leauma (32 anys), nascut a Nova Zelanda i d’origen samoà.

Leauma, que no va jugar el partit, va caure el mateix dissabte des d’una gran alçada en un acte teòricament oficial convocat per un dels patrocinadors en què també hi havia jugadors neerlandesos, segons van publicar mitjans locals. La federació espanyola parla d’accident “fortuït” i Telegraaf, el diumenge, va confirmar que la caiguda hauria tingut lloc en un edifici comercial a la zona de Leiden on jugadors dels dos equips haurien estat compartint el tradicional “tercer temps” amb alcohol pel mig, segons ha declarat un dels representant del patrocinador de l’acte a l’Omroepwest.nl. La causa de la caiguda, doncs, continua essent una incògnita.

Leauma va ser traslladat de forma immediata a un hospital però l’operació que se li va practicar per mirar de salvar-li la vida no va tenir èxit ja que les ferides eren molt greus.

En el partit de dissabte hi van participar els jugadors catalans Jordi Jorba (Santboiana) i Joan Losada (FC Barcelona).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)