Atletisme

La marató de Barcelona es farà el 8 de maig del 2022

Atletisme. Tot i que els organitzadors encara no ho han fet oficial, la nova data ja consta en el calendari de la federació catalana

Els organitzadors encara no ho han fet oficial, però en el calendari de la Federació Catalana d’Atletisme ja consta el 8 de maig com la nova data de la marató de Barcelona. El regidor d’Esports, David Escudé, va indicar el cap de setmana que la prova no es disputaria el 3 d’abril per l’evolució de la pandèmia, però el cert és que aquell dia es corre el campionat d’Espanya de la distància a Saragossa i la federació estatal no autoritza que coincideixi amb cap altre marató. En tot cas, el 3 d’abril sí que es correrà la mitja marató de Barcelona, que com és habitual servirà de preparació un mes abans de la gran cursa dels 42,195 km. Després de 32 mesos d’espera per culpa de la pandèmia, l’última edició de la marató es va fer el 7 de novembre, amb victòries de Samuel Kosgei i Tadu Teshome.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)