Vela

La 45a Christmas Race, per a Ricard Castellví

Ricard Castellví (CN Cambrils) en ILCA7 és el guanyador absolut de la 45a edició de la Christmas Race, que s’ha disputat a Palamós des de diumenge fins aquest dimecres, amb el Trofeu Manel Albalat mentre Xavier García Ollé (ILCA4) s’endú el premi Diputació de Girona.

El vent suau ha marcat aquesta edició de la tradicional regata. L’entrega de premis ha anat a càrrec de Lluís Puig (alcalde de Palamós), Anna Julià (representant de la SGEAF), Javier Sanz (president de la RFEV), Xavier Torres (Federació Catalana de Vela), Eduard Sallés (president del Club Nàutic Costa Brava Vela Palamós), Joan Barba (regidor d’esports de l’Ajuntament de Palamós), Miquel Aviñó (vicepresident del CNCB-VP) i David Ruiz (Ports de la Generalitat).

María Bover i Pablo García en el 470 mixt, Daniel Cardona i Isabel Hernández en el ILCA6 masculí i femení, Marc Mesquida i Ramon Jaume en 420 masculí i Stella Maris Enríquez i María Núñez en Femenino en el femení i els neerlandesos Floris Scharffordt i Singe Brinkert en el ILCA4 masculí i femení completen el palmarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)