Rugbi

L’aliança catalana

Rugbi. L’empresa vallesana Zodiac serà el principal patrocinador dels Dracs catalans, que tindran per primer cop un pressupost de 5 milions

El nou patrocinador principal dels Dracs de Perpinyà, finalistes de la Super League del 2021, serà l’empresa catalana Zodiac, vinculada al grup Fluidra de Sabadell, especialitzat en la construcció i manteniment de piscines i en la fabricació d’equips especialitzats per a tractament d’aigües. Zodiac també és aquesta temporada el patrocinador principal del primer equip de waterpolo de l’Atlètic Barceloneta. Entre les empreses vinculades hi ha Astralpool, vinculada al CN Sabadell.

El club que presideix Bernat Guasch ja ha presentat les samarretes per al 2022, una temporada en què el club es veurà molt reforçat econòmicament per l’entrada de nous inversors. El pressupost arribarà per primer cop als 5 milions d’euros gràcies també a l’impacte que va tenir per al club jugar la final de Manchester.

Per primer cop un altre equip de l’Estat francès, el Tolosa Olympique XIII, disputarà la Super League, que arribarà a la seva 26a temporada. La lliga començarà el 10 de febrer amb un partit de l’equip de Perpinyà contra el St. Helens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)