El CN Barcelona i el Zodiac Atlètic Barceloneta jugaran la primera semifinal de la copa

Els cenebistes han guanyat el Quadis Mataró (12-8) i el mariners el CN Sant Andreu (6-12) en els quarts de final

El CN Barcelona i el Zodiac Atlètic Barceloneta disputaran demà la primera semifinal de la copa masculina (10.30 h) que s’ha iniciat avui a la piscina de Can Llong de Sabadell. Serà la repetició de la final de l’any passat. El cenebistes s’han imposat per 12-8 (4-1, 3-2, 3-3 i 2-2) al Quadis Mataró en el primer partit de quarts, mentre que en el segon els mariners han guanyat per 6-12 (1-2, 3-2, 1-6 i 1-2) el CN Sant Andreu, que ha aguantat la primera meitat.

El CN Barcelona ha fet un bon inici de partit (3-0) i en l’inici del segon quart s’ha situat amb un 5-1. Els mataronins ja no han pogut reduir aquesta avantatge, tot i que ho han intentat i en el tercer període amb el 7-5 han tingut un atac per situar-se a un gol. Els cenebistes s’han escapat amb el 10-5 i s’han emportat la victòria.

El Zodiac Atlètic Barceloneta, el gran favorit al títol de copa, s’ha avançat amb un 0-2, però al seu davant s’ha trobat a un Sant Andreu molt lluitador, que ha fet una gran defensa en el segon quart, i s’ha arribat al descans amb el partit anivellat (4-4). El mariners han resolt l’eliminatòria de quarts en l’inici del tercer període amb un parcial de 0-4 que l’ha portat a distanciar-se de cinc gols (5-10) al final del quart. En els últims vuit minuts el Barcelona ha controlat el joc i s’ha classificat per la semifinal.