Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta posa a prova l’hegemonia a la copa a Can Llong

S’estrena contra el Sant Andreu (13.30 h) i si venç s’enfrontarà al guanyador del CN Barcelona-Quadis CN Mataró (11.30 h). En l’altre part del quadre hi figuren: el CN Terrassa i el Tenerife Echeyde (15.30 h), i el CE Mediterrani i l’Astralpool CN Sabadell (17.30 h)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta posarà a partir de demà a Can Llong la seva hegemonia a la copa del rei –disset títols i nou de consecutius– a prova. Tot i que a la Champions ocupa el cinquè lloc, l’equip mariner continua comandant la lliga espanyola amb mà de ferro, amb catorze victòries en catorze partits. A Can Llong s’estrenarà contra el Sant Andreu (13.30 h) de Juan Carlos Sanchón, a qui ja va superar dissabte passat a la lliga (9-15). El partit inaugural de la competició serà el que enfrontarà el CN Barcelona i el Quadis CN Mataró (11.30 h). Si es compleix la lògica, els mariners i els cenebistes s’haurien de veure les cares en les semifinals de dissabte (10.30 h) en una repetició de la final del curs passat.

En l’altra part del quadre transiten el CN Terrassa i el Tenerife Echeyde (15.30 h) i el CE Mediterrani i l’Astralpool CN Sabadell, l’amfitrió (17.30 h). El conjunt de Tenerife, vuitè a la lliga amb Albert Espanyol al comandament dins i fora l’aigua, s’ha fet un lloc en el torneig del KO després de dues edicions amb ple de clubs catalans. L’equip de Dídac Cobacho, però, intentarà que l’aventura copera de l’Echeyde no va vagi a més. Els dos últims precedents entre aquests equips s’han resolt amb triomf egarenc (4-7 i 14-8 en la primera volta). La jornada de quarts de final es tancarà amb el duel entre el CN Sabadell i el Medi. El conjunt de Quim Colet intentarà obrir-se camí en el quadre precisament quan es compleixen deu anys del tercer (1998, 2005 i 2012) dels tres títols de copa que llueixen a les vitrines sabadellenques. El Medi va ser campió en l’edició del 1993. El duel de lliga es va resoldre a favor del CN Sabadell (11-5) que ocupa el segon lloc en el campionat de la regularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)