Més esport

Adrià Díaz i Olivia Smart ocupen el novè lloc després de la dansa rítmica dels Jocs

Han rebut una puntuació de 77.70 i dilluns disputaran la dansa lliure

Adrià Díaz i Olivia Smart ocupen la novena posició després de la dansa rítmica en els Jocs de Pequín. El barceloní i l’anglesa nacionalitzada han obtingut una puntuació de 77.70, i dilluns disputaran el programa lliure (2,30 hora catalana). Adrià Díaz i Olivia Smart han fer un bon exercici amb la música Proud Mary de Tina Turner i han aconseguit 42.78 en els elements tècnics i 34.92 en la presentació. El barceloní ha partit un petit entrebanc en uns passos entre dos elements que han solucionat molt bé. OIivia Smart i Adrià Díaz estan a només 84 centèsimes de punt dels vuitens classificats que són els canadencs Laurence Fournier i Nikolaj Soerensen (78.54).

La primera posició provisional després de la dansa rítmica és pels francesos Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron, els subcampions olímpics i màxims favorits, que han sumat 90.83 punts, la seva millor puntuació de sempre. Han superat per gairebé dos punts (1.98) els russos Victoria Sinitsina i Nikita Katsalapov, els actuals campions mundials, que han acabat amb 88.85 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)