Més esport

Adrià Díaz i Olivia Smart volen estar entre els deu millors en dansa a Pequín

Demà disputaran el programa de dansa rítmica

Adrià Díaz i Olivia Smart volen estar en el top 10 de la prova de dans dels Jocs de Pequín, segons han explicat en roda de premsa organitzada pel Comitè Olímpic espanyol. El barceloní, que fa parella amb l’anglesa nacionalitzada, ha manifestat: “Hauríem d’estar en el top 10 segur, també dependrà dels demés, però una setena plaça, vuitena, novena, això és pel que estem lluitant, tenim el material, tenim els programes i creiem que és possible”. La parella ja ha realitzat el seu darrer entrenament amb els vestits de competició i demà dissabte disputaran el programa de dansa rítmica (12 hora catalana) i dilluns el de dansa lliure (2.15 h).

Adrià Díaz i Olivia Smart han explicat que esperen fer dos programes nets i que es vegi reflectit en les puntuacions. Han canviat algunes coses perquè els jutges vegin que ho fan correctament a la primera i no s’ho hagin de mirar en el vídeo. El barceloní també ha destacat la pista: “La pista és increïbles, el gel és increïble, dels millors en que hem patinat, llisca tant que sembla que es queda petita i alguna vegada gairebé hem topat amb la tanca”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)