Més esport

Vuitena posició i diploma olímpic per Adrià Díaz i Olivia Smart en dansa

Han fet un magnífic programa en la dansa lliure i han sumat un total de 199,11 punts

Adrià Díaz i Olivia Smart han aconseguit una brillant vuitena posició i el diploma olímpic en la dansa en els Jocs de Pequín. El barceloní i l’anglesa nacionalitzada han fet un magnífic programa lliure amb la música de “I was Always There, The Mask of Zorro”, han estat molt segurs i coordinats a sobre la pista de gel i han aconseguit una puntuació de 121,41, que ha sigut la sisena nota, amb 67,71 punts en l’execució tècnica i 53,70 en la presentació. El total ha sigut de 199,11 punts, sumant la puntuació de la dansa rítmica de dissabte (77,70 i novena posició) i els ha situat en la vuitena plaça. Olivia Smart i Adrià Díaz han guanyat una posició i han estat entre els vuit millors que s’han emportat el diploma olímpic.

El barceloní ha comentat després de l’actuació: “No podem demanar més, estem molt contents” i ha explicat: “Veníem aquí a gaudir, però sabíem que hi havia la possibilitats. Estava en el nostre cap durant tota la setmana. S’havia de patinat be perquè el nivell es tant alt. M’hagués anat molt trist si no haguéssim aconseguit el diploma olímpic”. Adrià Díaz ha reconegut que: “Estàvem nerviosos abans de començar, però ens hem dit que era simplement un altre programa com el que fem tots els dies”.

El títol i la medalla d’or olímpica ha sigut pels francesos Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron que han sumat un total de 226,98 punts, que és un nou rècord mundial. Quatre vegades campions mundials i segons en els Jocs del 2018 els francesos han dominat completament en dansa. La medalla de plata l’han guanyat els russos Viktoria Sinitsina i Nikita Katsalapov, actuals campions mundials, amb 220,51 punts i han completat el podi els nord-americans Madison Hubbell i Zach Donohue amb 218,02 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)