Més esport

La dansa rítmica situa Adrià Díaz i Olivia Smart novens

Patinatge artístic sobre gel. Obtenen una bona puntuació, de 77.70, i aquesta propera matinada disputaran la dansa lliure per saber si acaben entre els deu primers els Jocs de Pequín

Adrià Díaz i Olivia Smart van tenir una bona estrena a la pista de gel dels Jocs de Pequín i van finalitzar en la novena posició la dansa rítmica. El barceloní i l’anglesa nacionalitzada van aconseguir una bona puntuació, de 77.70, en aquesta primera actuació, i aquesta propera matinada, a les 2.30, hora catalana, disputaran la dansa lliure per saber si queden entre els deu millors, el seu objectiu. Adrià Díaz i Olivia Smart –quarts en l’europeu d’aquest any– van fer una bona coreografia amb la cançó Proud Mary, de Tina Turner. Els jutges els van puntuar amb 42.78 punts en els elements tècnics i amb 34.92 punts en la presentació, un total de 77.70. El barceloní va tenir un petit entrebanc en uns passos entre dos elements, però ho va resoldre molt bé.

Olivia Smart i Adrià Díaz se situen a només 0.84 punts dels vuitens classificats, que són els canadencs Laurence Fournier i Nikolaj Soerensen (78.54), mentre que superen per 1,25 punts els desens, els britànics Lilah Fear i Lewis Gibson.

La primera posició és per als francesos Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron –els subcampions olímpics i màxims favorits–, que van sumar 90.83 punts, un nou rècord mundial. Superen per gairebé dos punts (1.98) els russos Victoria Sinitsina i Nikita Katsalapov, els actuals campions mundials, que van acabar amb 88.85 punts.

Dansa rítmica
1r Papadakis-Cizeron (França) 90.83
2n Sinitsina-Katsalapov (Rússia) 88.85
3r Hubbell-Donohue (E. Units) 87.13
4t Chock-Bates (E. Units) 88.14
5è Stepanova-Bukin (Rússia) 84.09
6è Gilles-Poirier (Canadà) 83.52
7è Guignard-Fabbri (Itàlia) 82.68
8è Fournier-ASerensen (Canadà) 78.54
9è Smart-Díaz 77.70
10è Fear-Gibson (G. Bretanya) 76.45

El TAS es pronunciarà sobre el cas Valíeva demà

El Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS) va comunicar que prendrà una decisió sobre el cas de dopatge de la patinadora russa Kamila Valíeva demà, un dia abans que es disputi el programa curt de patinatge artístic individual femení en què està inscrita. L’endemà que Rússia guanyés el títol per equips, amb la jove patinadora de 15 anys en el conjunt, es va conèixer que havia donat positiu el 25 de desembre passat. L’Agència Antidopatge Russa (Russada) primer la va sancionar i, després, va aixecar la sanció. Per això, el Comitè Olímpic Internacional (COI), l’Agència Mundial Antidopatge (AMA) i, en les darreres hores, la Federació Internacional de Patinatge (ISU) van presentar un recurs davant el TAS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)