Atletisme

Raquel González, Mar Juárez i Paul McGrath, preseleccionats per al mundial de marxa per equips

També estan convocats els atletes catalans sub20 Griselda Serret i Òscar Martínez. El campionat es disputarà a Muscat (Omán) el 4 i 5 de març

Raquel González i Mar Juárez, en els 35 km, i Paul McGrath, en els 20 km, figuren en la preselecció per al mundial per equips de marxa que ha fet pública aquesta matí la Federació Espanyola d’Atletisme i es disputarà a Muscat (Omán), el 4 i 5 de març. Per a González (FC Barcelona) serà l’estrena d’una temporada atapeïda de competicions internacionals, amb el mundial d’Eugene (juliol) i l’europeu de Munic (agost) a l’horitzó. Juárez (Avinent Manresa) ja va ser tercera en el campionat d’Espanya de 35 km a Lepe i quarta en el de 20 km, disputat diumenge a Pamplona. McGrath (Cornellà Atlètic), tot i els seus 19 anys, ja va ser també tercer absolut i primer sub23 en els 20 km de Pamplona. Serà la seva primera convocatòria amb l’equip espanyol absolut.

Completaran la presència catalana a Muscat Griselda Serret (Atletismo Alcorcón) i Òscar Martínez (Cornellà Atlètic), que competiran en els 10 km sub20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)