Més esport

La pressió pot amb Valíeva, de 15 anys, i acaba quarta en l’individual de patinatge artístic

La russa, involucrada en un cas de dopatge, ha caigut dues vegades en el programa lliure i el títol ha sigut per la seva compatriota Shcherbakova

La pressió mediàtica pel cas de dopatge en que està implicada ha pogut amb Kamila Valíeva, de només 15 anys, que tot i sortir amb la millor nota del progranma curt ha finalitzat fora del podi, en la quarta posició. La jove patinadora russa ha caigut dues vegades i ha tingut dos desequilibres en el programa lliure i la seva puntuació de 224.09 l’han situat en la quarta posició.

El títol olímpic i la medalla d’or –hi haurà cerimònia d’entrega de medalles perquè Kamila Valíeva no està en el podi–, ha sigut per la seva compatriota Anna Shcherbakova que ha fet un programa molt complert i amb 255.95 punts ha estat la millor. L’equip del Comitè Olímpic de Rússia ha aconseguit el doblet ja que Alexandra Trusova ha ocupat la segona posició amb 251.73 després d’haver sigut la que ha aconseguit millor puntuació en el lliure. El podi l’ha completat la japonesa Kaori Sakamoto amb 233.13 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)