Hoquei sobre gel

El Jokerit finlandès es retira de la lliga russa per l’atac a Ucraïna

Havia de començar a jugar les eliminatòries pel títol

L’equip finlandès d’hoquei sobre gel del Jokerit HC ha anunciat que no disputarà el que resta de temporada de la Lliga Continental d’Hoquei (KHL), en protesta per l’invasió de les forces armades russes d’Ucraïna. La KHL és la lliga russa i equival a la NHL americana i te dinou equips russos i un representant de Bielorússia, de Xina, de Finlàndia, de Kazakhstan i de Letònia.

L’equip finlandès juga des de l’any 2014 a la KHLi ha explicat en un comunicat que “en la situació mundial actual hauria estat impossible continuar la temporada”. “El món està vivint moments realment difícils. Tots els nostres pensaments estan amb les persones que pateixen aquesta situació. Esperem que aviat es pugui trobar una solució pacífica al conflicte” ha afirmat el president de l’equip Jari Kurri.

El Jokerit, que té la seu a Helsinki, és perdrà les eliminatòries de la fase final de la KHL que havien de començar dimarts que ve. S’havia d’enfrontar a l’Spartak de Moscou, després de quedar segon a la temporada regular de la conferència oest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)