Tennis taula

L’Asisa Borges Vall es queda sense la desitjada final de l’Europe Cup

Cau derrotat per un inesperat 0-3 contra el Wiener Neustadt austríac en la tornada de la semifinal

L’Asisa Borges Vall no s’ha pogut classificar per la desitjada final de l’Europe Cup al perdre també el partit de tornada de la semifinal. El conjunt de les Garrigues ha estat derrotat per un clar 0-3 pel conjunt austríac del Solex Consult Wiener Neustradt. En el partit d’anada el Borges va perdre per un ajustat 3-2 i no ha pogut remuntar.

La tornada de la semifinal no s’ha iniciat gens bé pel conjunt de les Garrigues i el seu jugador número 1, el suec Viktor Brodd, ha perdut contra el número 2 del conjunt austríac, el txec Tomas Konecny pee un ajustat 2-3 (6-11, 5-11, 11-7, 11-8 i 3-6). N ha estat bé en els dos primers jocs i no ha culminat la remuntada.

El Wiener Neustadt s’ha situat amb un 0-2 al seu favor amb la victòria del seu primer jugador, el croat Frane Kojic, contra Marc Duran per 1-3 (11-7, 8-11, 6-11 i 11-13). El vilanoví s’ha avançat i sempre ha estat en la lluita, però també ha estat derrotat.

En el tercer partit l’igualadí Joan Masip també ha lluitat i ha plantat cara als seu rival, com havien fet els seus companys, però ha caigut derrotat per un ajustat 2-3 (6-11, 11-7, 7-11, 13-11 i 4-6), i s’ha consumat la derrota i l’eliminació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)