Futbol sala

El Barça guanya el títol de la supercopa d’Espanya en els penals

El porter Dídac n’atura tres i els blaugrana s’emporten el primer de l’era Velasco

El Barça ha guanyat el primer títol amb el nou entrenador Jesús Velasco a la banqueta al imposar-se en la final de la supercopa d’Espanya al Palma en els penals. El partit ha finalitzat amb un empat (1-1) i la pròrroga també (2-2). En el llançament de penes màximes el porter blaugrana Dídac ha estat el gran protagonista amb tres aturades i han marcat Ferrão, Dyego i Pito (3-2).

Els blaugrana han intentat imposar el seu joc des de l’inici però el Palma s’ha defensat be i ha buscat el contraatac. Cap dels dos equips ha tingut ocasions clares en els primers minuts. A partit del minut deu els dos equips s’han animat. Coelho ha tingut la millor ocasió del Barça i el porter del Palma s’ha hagut de lluir. Uns minuts després ha estat Dídac el qui ha fet dues bones aturades. Els blaugrana han patir fins que el tècnic jesús Velasco ha demanat temps mort. El Barça ha millorat i Pito i Povill han pogut marcar, però el 0-0 inicial s’ha mantingut fins al descans.

En el minut dos de la segona meitat el barça s’ha avançat amb un gol d’André Coelho en una gran jugada d’equip, però mig minut després els blaugrana han fet una errada en defensa i el Palma ha empatat amb un gol de Marlón (1-1). El barça ha buscat el segon gol i Adolfo ha tingut una bona ocasió poc després, però el Palma també ha tingut les seves ocasions i ha enviat dues pilotes al pla, la segona a dos minuts del final. Amb l’1-1 s’ha arribat a la pròrroga.

En el primer minut de la segona part del temps suplementari el Palma a sortit amb porter jugador i en la primera acció Mancuso ha marcat. No ha passat ni un minut i Adolfo ha empatat (2-2) i s’ha arribat als penals.

El porter Dídac ha estat el protagonista en les penes màximes, n’ha aturat tres i el darrer encert de Pito ha donat el triomf per 2-2 i 3-2 en els penals.