Tennis taula

Sofia-Xuan Zhang i Marc Duran guanyen el campionat d’Espanya individual

El vilanoví també s’ha imposat en els dobles fent parella amb Oriol Monzó

Sofia-Xuan Zhang i Marc Duran han guanyat el títol individual en el campionat d’Espanya que s’està disputant a Santander. Per a tots dos és el segon del seu palmarès. La jugadora del Girbau Vic ja el va guanyar l’any 2019, i també té dos subcampionats, mentre que el jugador de l’Asisa Borges Vall va ser campió l’any 2015 i acumula set subcampionats.

El vilanoví també ha disputat la final del doble masculí i l’ha guanyat, mentre que la girona ha jugat tres finals i ha estat subcampiona en el doble femení i el doble mixt. En la final individual Sofia-Xuan Zhang s’han imposat clarament per 4-0 (11-8, 11-8, 11-9 i 11-2) a Sofia Barba del Rivas de Madrid. Marc Duran ha guanyat la final individual contra el granadí Francisco Miguel Ruiz (Independent) per 4-1 (13-11, 11-8, 11-8, 8-11 i 12-10).

El duel català de la final de dobles masculins s’ha decantat per Marc Duran i el català de l’Arteal gallec Oriol Monzó. La parella catalana ha guanyat el seu setè títol estatal de dobles al imposar-se en la final a Iker González i Norbert Tauler (CER l’Escala) per un ajustat 3-2 (11-8, 4-11, 8-11. 11-8 i 11-8), amb remuntada final. S’han emportat la medalla de bronze l’igualadí Joan Masip (Asisa Borges Vall) i Xavier Soria (Múrcia), i l’alacantí del Borges, Alberto Lillo, i Marc Gutiérrez (Múrcia).

En els dobles femenins la parella del Girbau Vic formada per Sílvia Coll i Sofia-Xuan Zhang han perdut la final contra les balears Ainhoa Cristobal i Eugenia Sastre (Son Cladera) per un disputat 2-3 (8-11, 7-11, 11-2, 11-8 i 3-11). En els dobles mixtes Sofia-Xuan Zhang ha fet parella amb Carlos Caballero (Priego) i s’han penjat la medalla de plata al perdre la final contra Maria Xiao (Cartagena) i Jesús Cantero (Independent) per 0-3 (7-11, 8-11 i 7-11). Clàudia Caymel (Tramuntana) i Joan Masip s’han emportat la medalla de bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)