Futbol sala

L’Industrias venç el Còrdova (6-7) i segella el bitllet per a la final a quatre de la copa del rei

Tomas Drahovsky signa un trio de gols

L’Industrias Santa Coloma ha obtingut una treballada i merescuda victòria a la pista del Còrdova (6-7) i ha segellat l’accés a la final a quatre de la copa del rei per tercer curs consecutiu. Tomas Drahovsky, amb un trio de gols, ha estat un dels jugadors destacats del partit.

La primera meitat ha estat molt intensa, amb alternatives per tots dos equips. El conjunt de Javi Rodríguez ha colpejat primer, amb Drahovsky aprofitant una assistència de Corso i David Álvarez culminant una jugada col·lectiva. L’equip amfitrió ha reaccionat i ha capgirat el resultat (3-2) després d’un temps mort de Josan González. Però els colomencs han respost a l’intercanvi de cops final amb les dianes de David Peña, en un contraatac, i Uri Santos, que ha segellat l’empat a 4 quan només restaven 31 segons per arribar a l’equador.

Com a l’inici de partit, l’Industrias ha tornat a prendre la iniciativa amb dues dianes més de Drahovsky. Lucas Perin (32’) ha retallat diferències, però l’equip de Javi Rodríguez ha replicat tot seguit en amb un gol de David Peña (34’). A 5 minuts pel final, el Còrdova ha atacat amb cinc jugadors. La insistència local ha trobat premi amb la tercera diana de Perin (6-7). El conjunt andalús ha atacat de valent, però les intervencions de Borja han resultat providencials per aturar la remuntada local i segellar l’accés colomenc a la final a quatre de la copa del rei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)