Handbol

Pol Valera renova amb el BM Granollers fins al 2024

El central de la Garriga és clau en els esquemes de joc i en la gran temporada de l’equip que dirigeix Antonio Rama

El Fraikin BM Granollers s’ha assegurat la continuïtat d’un dels seus jugadors amb més projecció, el central de 23 anys Pol Valera, que allargarà el seu contracte fins al 2024. El jugador de la Garriga, que ja ha estat internacional amb Jordi Ribera, va arribar al primer equip el 2017 després d’haver passat pràcticament per totes les categories del planter granollerí, on hi va accedir amb només 12 anys. Amb la samarreta del Fraikin BM Granollers, Valera ha marcat fins avui 335 gols: 294 a la lliga Asobal i 41 a l’Eurolliga. Aquesta temporada és el tercer màxim anotador de la lliga, amb 116 gols. La seva contribució està sent decisiva perquè el conjunt d’Antonio Rama estigui lluitant per les places capdavanteres del campionat –ara és tercer a dos punts del segon, el Bidasoa Irun– i s’hagi guanyat la plaça per a la final a vuit de la copa del rei.

“Estic molt content d’anunciar la meva renovació pel Granollers. Ha estat una decisió complicada, però aposto pel club de la meva vida, pels meus companys, pels entrenadors i espero que podem aconseguir grans reptes durant el temps que estigui aquí i deixar el club el més amunt possible, que s’ho mereix” ha etzibat després d’estampar la signatura de renovació al costat del president del club, Alfred Serra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)