Tennis

Carlos Alcaraz confirma la seva presència en el Barcelona Open Banc Sabadell

El murcià Carlos Alcaraz jugarà en el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó, que es disputarà a les pistes del RCT Barcelona-1899 del 16 al 24 d’abril. Carlos Alcaraz, que actualment és una de les gran promeses del tennis mundial, s’uneix a una llista de jugadors en la que destaquen tres Top-10 com el manacorí Rafael Nadal (4), el grec Stefanos Tsitsipas (5) o l’italià Jannik Sinner (10).

El murcià, dinovè en la classificació ATP amb només 18 anys, està disputant el Masters 1.000 d’Indian Wells on ja ha arribat als vuitens de final. Carlos Alcaraz va fer la seva primera aparició al Godó, el 2015, a les pistes on va créixer com a jugador en les categories inferiors del RCTB-1899. Va disputar la fase prèvia i va caure en el seu primer partit enfront del portuguès Pedro Sousa. L’any passat va debutar per primera vegada en el quadre principal amb 17 anys, cedint en primera ronda davant el nord-americà Frances Tiafoe. El murcià té dos títols en el seu palmarès, l’ATP 250 d’Umag l’any passat i l’ATP 500 de Rio de Janeiro d’aquest any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)