Tennis

Nadal resisteix davant Opelka i continua amb la seva ratxa de triomfs

Guanya per 7-6 (3) i 7-6 (5) i s’enfrontarà a Kyrgios en els quarts d’Indian Wells

Rafael Nadal ha tingut que esforçar-se força per guanyar Reilly Opelka, classificar-se pels quarts de final del Masters 1.000 d’Indian Wells i allargar la seva ratxa de victòries a 18 en aquest inici d’any. El manacorí, quart cap de sèrie, s’ha trobat al seu davant un rival molt seriós i el nord-americà (17) l’hi ha complicat el partit de vuitens. Reilly Opelka, de 24 anys i que fa 2,11 m d’alçada, només ha cedit per 7-6 (3) i 7-6 (5) en dues hores i onze minuts. Rafael Nadal jugarà els quarts contra l’australià Nick Kyrgios que arribarà més descansat ja que no ha jugat els vuitens perquè l’italià Jannik Sinner (10) ha abandonat per malaltia.

El murcià Carlos Alcaraz (19), de 18 anys, s’ha classificat pels quarts al derrotar en només una hora i disset el francès Gael Monfils per 7-5 i 6-1. El sisè favorit, l’italià Matteo Berretini ha estat eliminat pel serbi Miomir Kecmanovic per 6--3, 6-7 (5) i 6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)