Tennis

Nadal i Alcaraz s’enfrontaran demà en la semifinal d’Indian Wells

El veterà balear Rafa Nadal (4) i el jove murcià de 18 anys Carlos Alcaraz (19) s’enfrontaran demà en la primera semifinal del Masters 1000 d’Indian Wells, torneig que el manacorí ha guanyat tres cops (2007, 2009 i 2013). Nadal, que va batre Alcaraz l’any passat a Madrid en l’únic precedent (6-1 i 6-2) s’ha desfet aquesta matinada de l’australià convidat per l’organització Nick Kyrgios, que ha acabat estimbant i llançant la raqueta al terra, per 7-6 (0), 5-7 i 6-4. Un trencament en el setè joc del tercer acte, consumat amb doble falta de Kyrgios, que ha muntat l’espectacle cridant al jutge de cadira Carlos Bernardes, queixant-se, amb raó, que el públic cridava quan no havia de cridar, ha desentelat un partit costerut per al manacorí, que acumula 19 triomfs en el seu millor inici de temporada de sempre. Alcaraz, per la seva banda, ha esbravat l’efervescència inicial del britànic Cameron Norrie (12), que ha segellat un break tot just en el primer joc del partit, i l’ha doblegat per 6-4 i 6-3 amb una exhibició de recursos que li han permès sumar el desè triomf seguit. Restades, ma ràpida a la xarxa, deixades...Prematur, Alcaraz, tot un espectacle, serà dilluns top 15 i compleix un dels seus objectius del curs. Afrontarà, a més, la seva primera semifinal de Masters 1000. L’altra sortirà dels duels de quarts que han de jugar avui el rus Andrei Rublev (7) contra el búlgar Grigor Dimitrov (33), i el serbi Miomir Kecmanovic davant del nord-americà Taylor Fritz (20).

En el quadre femení, Paula Badosa (5) se les heurà amb la grega Maria Sakkari (6) en la semifinal la propera matinada. El primer torn femení arrencarà a les 2h –Halep (24)-Swiatek (3)–i a continuació saltarà a la pista l’empordanesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)