Atletisme

El Barça revalida el títol en el campionat català de clubs

El blaugrana Xesc Tresens ha estat el gran protagonista de la jornada a Santa Coloma de Gramenet amb el segon millor registre català de la història en alçada amb un vol de 2,26 m

El Barça manté la seva hegemonia en el campionat de Catalunya de clubs i aquest matí ha segellat a Santa Coloma de Gramenet el seu novè títol consecutiu, tots des que es computa conjuntament la puntuació dels equips masculins i femenins. El conjunt blaugrana, que ja havia encarrilat el triomf la setmana passada a l’Estadi Natàlia Rodríguez de Tarragona (502,5), no li ha fet falta guanyar l’encontre de la segona jornada per assolir el títol amb un total de 911,5 punts. L’AA Catalunya, el millor a Santa Coloma, recupera el subcampionat (818 punts), mentre que l’Hospitalet Atletisme (772) repeteix la tercera plaça, per davant del Cornellà Atlètic (756,5).

El nom propi del campionat ha estat Xesc Tresens, que s’ha imposat en el concurs d’alçada amb 2,26 m, la segona marca catalana de la història rere el recordista Gustavo Adolfo Bécker (2,30 m) i la sisena del rànquing espanyol de tots els temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)