Ciclisme

Jofre Cullell domina a Santa Susanna i és el líder de la Super Cup Massi

L’olímpic Jofre Cullell (Primaflor Mondraker) es va imposar diumenge en la cita de Santa Susanna de la Super Cup Massi i és el nou líder de la general en una cursa que va anar de menys a més i va acabar deixant enrere a partir de la segona volta els francesos Trarieux i Grieco (Massi Beaume de Venise).

El traçat de Santa Susanna és tècnic, divertit i dur. Amb les fines pluges dels últims dies, el recorregut estava un punt més relliscós, cosa que significava que s’havia d’anar amb molta finor als senders. Un punt més exigent en el pla físic i una dificultat tècnica més gran.

Durant les curses el temps va acompanyar i no va caure ni una gota, va lluir el sol i el traçat, gairebé sense fang, sí que mantenia uns senders molt ràpids per configurar una espectacular carrera.

Només sortir, el ritme va ser trepidant. Grieco va intentar liderar el grup des de la sortida. Es preveia que algun favorit es podia despenjar.

A la primera volta Grieco va agafar un marge de deu segons, però Cullell va liderar un grup perseguidor conformat pel seu company d’equip, Barber; Rodríguez (BH Temple Cafes) i Feijóo (MMR Factory Racing).

Grieco va ser neutralitzat a l’inici de la segona volta i Cullell va atacar per obrir un petit forat Des d’aquell moment, es van començar a despenjar rivals i el circuit va fer la seva selecció.

Cullell es va sentir molt bé en tot moment i va arribar a meta en solitari, parant el cronòmetre a 1:29:54. Per darrere la segona i tercera posició es decidirien a l’esprint.

Trarieux, fent una gran remuntada es va fer amb el segon esglaó del podi. Grieco va poder aconseguir la tercera posició per davant de Barber. Finalment, Rodríguez va tancar el Top 5.

A la prova contrarellotge el més ràpid va ser Martí Aran, que va guanyar per davant de Mario Sinués i Martí Cateura.

La propera cita tindrà lloc el 29 de maig a Cala Ratjada, a Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)