Golf

“Volem la Ryder Cup del 2031”

El president de la Federació Catalana de Golf, Ramon Nogué, assegura que els dos tornejos del DP World Tour han estat un bon aparador per tornar a aspirar a tenir aquest gran esdeveniment

Més enllà dels triomfs de Larrazábal i Arnaus, el fet que s’hagin disputat dos tornejos consecutius del DP World Tour a Catalunya ha estat un magnífic aparador per als camps de golf del país i per al projecte d’organitzar la Ryder Cup. “Tot això és molt positiu perquè vingui la Ryder. La volem per al 2031. El projecte continua en peu i ja fa un parell d’anys que hi treballem. Anem pel bon camí. Ja tenim acords des de fora, i tot dependrà que el govern català també ens hi ajudi. No es pot deixar escapar una oportunitat com aquesta. Si es pogués conèixer Catalunya a través del golf, hi hauria un abans i un després. Es tracta d’un esdeveniment mundial de primera categoria”, remarca Ramon Nogué, el president de la Federació Catalana de Golf.

A causa de la covid, la Ryder es disputa ara els anys senars. Les pròximes edicions a Europa seran el 2023 a Itàlia –el 2015 es va fer a Caldes– i el 2027 a Irlanda, i la candidatura catalana apostaria per organitzar-la el 2031, després que el 2029 es fes de nou als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)