Ciclisme

Triomf de Simon Yates i Mathieu van der Poel, segon, conserva el rosa

Simon Yates (BikeExchange) és el vencedor de la segona etapa del Giro, una contrarellotge de 9,2 quilòmetres a Budapest amb una lleugera pujada i algun tram sobre llambordes al final. Mathieu van der Poel (Alpecin) tenia 12 segons d’avantatge en la general respecte l’anglès i ha estat a punt de guanyar amb una exhibició de força que li permet conservar el rosa. Tom Dumpulin (Jumbo) ha acabat tercer i és tercer en la general a 16 segons, amb Yates segon a 11.

El campió italià de l’especialitat, Matteo Sobrero (BikeExchange), millorava en quatre segons els 12:07 de l’alemany Lennard Kamna (Bora), que Tobias Foss (Jumbo) igualava després. Tom Dumoulin superava Kamna en el segon parcial i aconseguia deixar en 11:55 el millor temps.

Simon Yates, el següent en creuar la meta, feia 11:50 sorprenent amb el millor temps al segon parcial i mantenint el to al final en pujada, que li permetria treure 42 segons a Miguel Ángel López (Astana), un altre dels candidats a la general. Nibali (Astana) o Almeida (UAE) entraven a menys de 20.

Richard Carapaz (Ineos) cedia 9 segons abans de la pujada final i entrava amb 12:18, mentre Mathieu van der Poel (Alpecin) feia el tercer millor temps abans de pujar i acabava amb 11:53.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)