Tennis

Djokovic i Nadal se citen en els quarts de Roland Garros

Novak Djokovic (1) i Rafa Nadal (5) s’enfrontaran dimarts en els quarts de final de Roland Garros, la repetició de la final del 2012, el 2014 i el 2020 que es va endur el balear i de la semifinals de l’any passat que es va adjudicar el serbi, que defensa el títol.

Djokovic ha superat l’argentí Diego Schwartzman (15) per 6-1, 6-3 i 6-3 amb claredat, mentre que Nadal (5) s’ha desfet del canadenc Felix Auger- Aliassime (9) en un partit molt complicat i de gran qualitat per 3-6, 6-3, 6-2, 3-6 i 6-3 en quatre hores i 21 minuts. L’enfrontament havia aixecat morbositat pel fet que l’actual tècnic del canadenc en la gira de terra és Toni Nadal, el tiet de Rafa Nadal, que el va dirigir durant molts anys. El balear ha resolt al seu favor amb un trencament en el vuitè joc del cinquè acte i ha jugat millor els moments clau d’un partit espectacular. Suma el seu triomf 109è en el torneig, en el qual només ha perdut tres partits i atresora tretze títols.

L’alemany Alexander Zverev (3), per la seva banda, ha eliminat el valencià Bernabé Zapata per 7-6 (11), 7-5 i 6-3 i jugarà els quarts contra el murcià Carlos Alcaraz (6), que ha derrotat el rus Karen Khatxanov (21) per 6-1, 6-4 i 6-4, amb una exhibició de deixades i de cops de dreta.

En dobles, La parella formada pel català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4) han eliminat al britànic Jonny O’Mara i al nord-americà Jackson Withrow per un contundent 6-1 i 6-1. S’enfrontaran en els quarts de final al neerlandès Wesley Koolhof i al britànic Neal Skupski (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)