El derbi del Gironès, per al Sarrià (30-23)

El Sarrià jugarà el cap de setmana que ve la final a quatre de la copa Catalana després de guanyar el derbi gironí, que la temporada que ve es tornarà a disputar en la 1a estatal.

Adrià Font superats els quinze primers minuts donava el primer avantatge de tres gols als locals (8-5), que s’havien mantingut en el primer intercanvi gràcies als cinc gols d’Oriol Teixidor (7-5). Fina quan el Bordils ja havia canviat el porter i els dos equips havien tingut una exclusió enfilava la màxima a 4 (12-8), que es mantindria amb els locals marcant fàcil: 14-10 Sánchez al 23:38 temps mort del Bordils. La pausa servia a l’equip de Lluís Ferrer per acostar-se a dos (14-12 Viader i 15-13 Estany) i, amb 30 segons per al descans, Josep Espar demanava minut i Lozano marcava el 16-13 en jugada amb Mariscal.

El Bordils no marcaria en la segona meitat fins que havien passat 5:28 (18-14 Oliver), amb un més i amb Teixidor i Lozano havent aprofitat l’exclusió visitant a l’inici. Biosca i Comas enllaçaven aturades i fins i tot Carles Massot sortia a aturar-li un penal a Lozano, que a la següent acció feia el 21-16 al contraatac. L’aparició d’Uri Márquez al pivot ajustava el marcador amb el seu tercer gol en la segona meitat: 22-19 13:37 temps mort d’Espar. El revulsiu seria la parada de Biosca a Estany en un contraatac quan l’extrem volia sorprendre per sobre. Els dos gols de Teixidor recuperaven els cinc (24-19) i Estany es refeia en estàtic abans que al 19:01 Vilanova fregués els dps minuts en l’acció del 25-20 d’Iñaki Gutiérrez.

Biosca seguia entonat, com Teixidor, que arribava als deu a 7:45 (26-20) per establir la màxima i obligar Ferri a aturar-ho. L’exclusió de Pou i el gol de Lucea tallaven la reacció iniciada per Márquez, tot i els dos gols seguits d’Oliver (28-23). Pep Arnau també amb dos (30-23) enfilava la màxima abans que Josep Espar a 45 segons i després d’anar a avisar la banqueta visitant, demanés temps mort perquè Juli Fina i Josep Ballester rebessin l’ovació que reconeix la seva trajectòria al club en el seu darrer partit. Balle al final ha tingut el penal, que llançava amb rosca i li aturava Massot.