Natació

Katie Ledecky engrandeix la seva llegenda

Natació. La nord-americana encadena la cinquena corona en 800 m

La nord-americana Katie Ledecky, que dimecres s’havia convertit en la nedadora amb més medalles (21) en la història dels mundials, va engrandir encara més la seva llegenda i es va convertir en el primer nedador, home o dona, que encadena cinc títols consecutius de la mateixa prova, després de vèncer en els 800 m (8:08.04). Un altre dels referents del campionat, l’hongarès Kristof Milak, es va imposar en els 100 m (50.14) i va segellar el doblet en les proves de papallona.

En la sessió matinal, la barcelonina Jessica Vall (CN Sant Andreu), de 33 anys, va tancar la seva participació en el mundial amb la 27a posició en els 50 m braça, amb un registre de 31.92. Tot i haver gaudit de la competició, Vall va fer la següent reflexió: “Per determinades circumstàncies i per com he arribat mentalment, és veritat que no m’han sortit les marques i això m’ha fet reflexionar amb vista al meu futur: si he de renunciar a l’europeu o haig de continuar entrenant-me. Haig de parlar amb la direcció tècnica i valorar si el meu paper encaixa amb el de l’equip. En definitiva, si es poden confrontar els dos objectius i treballar conjuntament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)