Ciclisme

Valverde ja és a casa i estarà a punt per la Vuelta

El conductor del vehicle que va atropellar intencionadament el grup de ciclistes pot ser condemnat a quatre anys de presó

Alejandro Valverde ja es troba al seu domicili després d’estar en observació a l’Hospital General Universitari Virgen de la Arrixaca, víctima d’un atropellament mentre s’entrenava a Múrcia, amb els seus companys habituals. El corredor del Movistar va rebre l’alta ahir a la nit i estarà a punt per disputar la Vuelta, des del 19 d’agost amb sortida a Utrecht (Països Baixos), en la que serà la seva darrera presència en una volta de tres setmanes.

El conductor del vehicle, de 69 anys, va atropellar intencionadament el grup de ciclistes, que l’havien increpat perquè en la maniobra d’avançament no havia respectat la distància de seguretat. Hores després i perquè segons el representant de Valverde, Antonio Sánchez, un motorista havia apuntat la matrícula del cotxe, aquest es va entregar a la policia local de La Alberca de Las Torres. La condemna pels fets pot ser de fins a quatre anys de presó, perquè un cop havia superat els ciclistes va frenar en sec, va fer marxa enrere i segons diversos testimonis va accelerar la marxa per atropellar el grup en què a més de Valverde dos homes més van resultar ferits. El murcià, excampió del món, va ser atès al mateix asfalt i les proves a les que es va sotmetre a l’hospital descarten qualsevol lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)