Golf

Carlota Ciganda signa el seu segon triomf en l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

La jugadora navarresa ja havia vençut a Sitges en l’edició del 2019

La golfista navarresa Carlota Ciganda ha segellat el seu segon títol de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open –l’anterior havia estat el 2019– en presentar una targeta final amb 70 cops (-2), per un total de 270 (-18) i conquistar el seu setè triomf com a professional entre el circuit europeu (cinc) i l’americà (dos). La pamplonesa de 32 anys, amb la seva pitjor volta en les quatre jornades en el Club de Golf Terramar de Sitges, ha patit més del compte per mantenir a distància la progressió de l’escocesa Laura Beveridge, segona (272, -16) i que avui ha signat 66 cops. La tercera plaça, compartida, ha estat per a la sueca Elin Arvidsson i l’argentina Magdalena Simmermacher (273, -15).

La millor de les catalanes ha estat l’amateur Míriam Ayora, 22a amb 284 cops (-4). Les altres que havien passat el tall són Mireia Prat (37a amb 288 cops, par) i Èlia Folch (54a amb 292, +4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)