Ciclisme

Roglic no pren la sortida de la quinzena etapa del Tour

Primoz Roglic (1989) abandona el 109è Tour de França i ja no serà a la línia de sortida de la quinzena etapa, que es disputa aquest diumenge entre Rodez i Carcassona. L’eslovè, segon en l’edició del 2020 després de perdre el mallot groc en la penúltima etapa –el va dur en onze–, es centrarà en recuperar-se de cara la Vuelta, la cursa que ha guanyat en les tres anteriors edicions i que comença el 19 d’agost.

“Estic molt orgullós de la meva contribució a les actuals classificacions. Espero que l’equip aconsegueixi els objectius del mallot groc i el verd” diu Rogla, en referència el lideratge de Jonas Vingegaard en la general i de Wout van Aert en la regularitat. El campió olímpic de contrarellotge, que era 21è a 33:39 del segon en l’edició del 2021, s’ha tornat a veure afectat per caigudes en aquesta edició del Tour, el mateix motiu pel qual ja no va poder arribar a París l’any passat; quan abandonava en l’etapa 9.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)