Natació

Giorgio Minisini obre una nova era

Natació artística. El nedador italià inaugura el palmarès del solo masculí, que s’inclou per primera vegada en el programa de l’europeu absolut. El jove canari Fernando Díaz del Rio i el serbi Ivan Martinovic completen un podi històric

L’italià Giorgio Minisini va fer valer la seva experiència i va inaugurar el palmarès del solo masculí en l’europeu de Roma, que s’incloïa per primera vegada en el programa absolut de la natació artística. Ja ho havia estat en l’europeu júnior, el mes de juny a Alacant, en què el gran protagonista va ser el nedador del Kallípolis Dennis González. Doble campió mundial a Budapest en el duet mixt amb Lucrezia Ruggiero, Minisini va interpretar una rutina tècnica que pretén conscienciar sobre la necessitat de preservar els ecosistemes marins. Amb 85,7033 punts, el representant italià va marcar diferències respecte del jove canari de 19 anys Fernando Díaz del Rio (79,4951), segon al ritme del Dream on d’Aerosmith. “Penso que encara no és conscient del que representa la seva actuació d’avui [per ahir], se n’adonarà d’aquí uns anys”, va destacar la seva entrenadora, la catalana Anna Vega. El serbi Ivan Matinovic (58,8834), el tercer nedador de la final, va completar un podi històric.

En la final femenina no hi va haver sorpreses i la ucraïnesa Marta Fiedina (90,8839) va imposar els galons amb l’elegància, l’explosivitat i la tècnica que la caracteritza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)