Atletisme

Pol Retamal es guanya el bitllet per a la final dels 200 m de l’europeu

El velocista de Sant Martí Sarroca, amb 20.38, ha signat el segon temps de repesca i s’ha quedat a només una dècima de la seva plusmarca catalana

El velocista de Sant Martí Sarroca Pol Retamal s’ha guanyat l’accés a la final dels 200 m de l’europeu de Munic amb el segon i últim temps de repesca (20.38). L’atleta del Barça ha ocupat el tercer lloc de la tercera semifinal, després de resistir la progressió final de l’eslovac Jan Volko (20.39), que s’ha quedat a un sospir de superar-lo. Amb els 20.38, Retamal s’ha quedat a només una dècima de la seva plusmarca catalana (20.28). El vencedor d’aquesta semifinal ha estat l’italià Filippo Tortu (20.29) per davant del britànic Nethaneel Mitchell-Blake (20.34). Els velocistes del Regne Unit han estat els protagonistes de les dues primeres semifinals: Zhamel Hughes (20.19) i Charles Dobson (20.21). La final, si el temps ho permet, està programada per demà a les 21.20 h (TdP). La sessió de tarda d’avui ha començat amb gairebé 20 minuts de retard per culpa de la pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)